#
Novice
Obiskovalko pokopališča je pričakalo neprijetno presenečenje.
V Črni na Koroškem je včerajšnje neurje presenetilo ljudi, ki so ostali ujeti med plazovi na cesti. Pomagali so jim gasilci PGD Črna.
Ob številnih posledicah neurja so se gasilci popoldne spopadli tudi z ognjem.
Močan naliv je povzročil nevšečnosti v prometu po vsej Dravski dolini.
Občina Dravograd po odstopu direktorice občinske uprave še vedno nima njenega naslednika. Razlog za to je pritožba neizbranega kandidata.
Pred osmimi leti je nastal Mladinski svet Ravne na Koroškem, organizacija, ki je zaslužna za občuten razvoj na področju mladinskih dejavnosti v občini, v svojem delovanju pa so se spopadli tudi s problematiko, ki zadeva vse generacije in celotno regijo.
Znanih je več podrobnosti sobotne nesreče v Tribeju.
V soboto popoldne je Muta doživela enega najhujših neurij. V nedeljo zjutraj bo zato župan Mirko Vošner sklical izredno sejo štaba Civilne zaščite.
Na območju Dravograda se je popoldne poškodoval voznik štirikolesnika.
Neurje se je razdivjalo tudi v zgornji mežiški dolini.
Poletne počitnice so dolgo pričakovan počitek vsakega šolarja. Daljše počitnice pomenijo pavzo od vsega običajnega, čas kjer si lahko odpočiješ, se posvetiš hobijem, si ustvariš svoj urnik dejavnosti, greš z družino na morje ali kam drugam na počitnice. Včasih pa se prikrade v te težko pričakovane počitnice tudi dolgčas. Zato so se v Mladinskem centru Dravograd (MCD) odločili, da otrokom vsaj malo popestrimo poletne počitnice in so za njih organizirali pester izbor delavnic.

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes