#
Novice
Na prireditvenem prostoru Luknja v Dravogradu se je odprlo drsališče, ki bo obratovalo vse do konca februarja 2023, uporaba pa bo brezplačna.
Mladinski svet Ravne na Koroškem je v soboto organiziral že 8. Miklavžev tek po CIK - CAKU na Ravnah na Koroškem.
Koroški pokrajinski muzej v soboto vabi na brezplačno glasbeno delavnico za najmlajše.
Neodvisni kandidat za župana občine Dravograd bo na lokalnih volitvah nastopil tudi s podporo dveh največjih slovenskih strank – Gibanje Svoboda in SDS.
V soboto je Mladinski svet Ravne na Koroškem v prostorih Grajske časopisne kavarne Elenore organiziral amaterski hitropotezni šahovski turnir Šah ob kavi.
Policisti Policijske postaje Dravograd so med vikendom naleteli na 20-letnega voznika osebnega vozila, ki se je, ko je opazil policijsko patruljo, skušal izogniti kontroli.
V Dravogradu so se na ustanovni seji sestali novoizvoljeni svetniki in župan Občine Dravograd Anton Preksavec.
V drugem krogu lokalnih volitev za župana najbolj severne koroške občine je bil Anton Preksavec izvoljen s strani večine občank in občanov.
Kloriranje pitne vode se vse bolj prepoznava kot neustrezna rešitev, zato več občin v Dravski dolini išče alternative.
Na Svetu Koroške regije so koroški župani ocenili dosedanjo uspešnost črpanja evropskih sredstev in govorili o priložnostih v novi finančni perspektivi Evropske unije. Doslej je bil med koroškimi občinami najuspešnejši Dravograd.
Občina Dravograd že od julija 2002 najema zasebno zemljišče, na katerem stoji velika večina pomožnega nogometnega igrišča na Špicfeldu.
aaa

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes