#
Obvestila
Količina vode je kritično nizka, dovažati jo morajo s cisternami.
JKP Komunala Slovenj Gradec obvešča vse uporabnike, ki se oskrbujejo s pitno vodo iz vodovodnega sistema Dolič, da je zaradi neurja dne 22.6.2019, do preklica potrebno obvezno prekuhavanje pitne vode.
Elektro Celje obvešča uporabnike, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del prekinjena dobava elektrike.
Po včerajšnji tragični nesreči, ki je terjala dve življenji, so zaradi nevarnosti padanja kamenja in skal na cestišče zaprli odsek ceste za ves promet.
Občina Dravograd obvešča uporabnike pitne vode iz sistema Gorče - Libeliče, da so v odvzetem vzorcu zaznali prisotnost bakterij, ki nakazujejo fekalno onesnaženje vode, zato je vodo potrebno do nadaljnega prekuhavati.
Elektro Celje obvešča uporabnike, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del prekinjena dobava elektrike.
Na naraščajoč problem so opozorili prebivalci. Z občine sporočajo, kako lahko krajani pomagajo zajeziti rast števila podgan.
Na Koroškem se je pojavila gripa, ki še posebej ogroža ljudi, ki so že sicer bolni, zato so v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec spremenili režim obiskov.
Elektro Celje obvešča uporabnike, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del ponekod prekinjena dobava elektrike.
Regiski center za obveščanje opozarja prebivalce občin Dravograd, Muta, Vuzenica,Radlje in Podvelka, da se zaradi močnih padavin od 15. ure dalje pričakuje znatno povečan pretok Drave.
V občini Prevalje bo Javno komunalno podjetje Log d.o.o. v tem tednu izvajalo akcijo zbiranja kosovnih odpadkov na različnih lokacijah. Na vsaki lokaciji bodo po en dan postavljeni trije zabojniki za različne odpadke.

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes