Petra Majdič prebujala jekleno voljo koroških odbojkarjev
Petra Majdič prebujala jekleno voljo koroških odbojkarjev
24.10.2019 03:25 Občina Ravne Občina Ravne

Člani Odbojkarskega kluba Fužinar so včeraj namesto skokov v blok, servisa, sprejema in preigravanja nasprotnika kalili povsem druge športne veščine.

Namesto trenerja Mitje Ježa jih je včeraj skozi igro popeljala Petra Majdič, nekdanja smučarska tekačica, dobitnica olimpijske medalje in poosebitev kot jeklo neuklonljive volje. Kot ambasadorka jeklene volje je v mladih prebudila to včasih skrito in »spečo« notranjo moč, ki jo imamo vsi v sebi – le znati jo moramo prebuditi in ozavestiti. To je njen že četrti letošnji obisk Raven na Koroškem, ki ga je omogočila Skupina SIJ in njena družba SIJ Metal Ravne, dolgoletni sponzor odbojkarjev.

Petra Majdič je letos obiskala tudi Plavalni klub Fužinar in Nogometni klub Fužinar, oba s sponzorstvi podpirajo koroške družbe Skupine SIJ, ob zaključku prejšnjega šolskega leta pa tudi srednješolce iz športnih oddelkov Gimnazije Ravne.

Skupaj je jekleno voljo v letu 2019 prebujala v več kot 300 mladih Korošcih.

Skupina SIJ sicer v tem obdobju skupaj s klubi in društvi tudi že načrtuje aktivnosti za leto 2020, s katerimi v okviru projekta Jeklena volja ustvarja dodano vrednost za lokalne skupnosti.

 

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes