Ravne na Koroškem

Atletski spektakel na Ravnah
Atletski spektakel na Ravnah
17.09.2019 21:31 Občina Ravne Občina Ravne

Koroški atletski klub je organiziral enega najbolj množičnih tekmovanj v stadionski atletiki v slovenskem prostoru. Kar 376 mladih atletov in atletinj se je dva dni borilo za državne naslove v vseh atletskih disciplinah.

Vreme, ki tekmovanju nemalokrat da ali odvzame tisto piko na i, jim je bilo tokrat res naklonjeno. Čudovita kulisa odlično pripravljenega tekmovališča, je bila prizorišče zanimivih in kvalitetnih atletskih bojev.

Tudi mladi koroški atleti (KAK Ravne) so se dobro borili, daleč najboljši dosežek je uspel Luciji Potnik, ki je osvojila 2. mesto v teku na 100 m in 12. v teku na 300 m. Deveti mesti sta osvojila Neža Brezovnik in Žiga Verneker na 2000 in 3000 m. Čestitke tudi Zali Brezovnik, Maji Mager, Maruši Helbl, Ivani Vučetic, Lani Sekaučnik, Lii Lužnik in Nini Čevnik za zelo dobre nastope.

Upravni odbor kluba se za organizacijo tekmovanja zahvaljuje Zboru atletskih sodnikov Koroške, atletom KAK Ravne in AK Slovenj Gradec, številnim prostovoljcem - Gimnazijcem in ZKŠTM Ravne (še posebej Ferdu Strgarju). 

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes