#
Kronika
Policisti Policijske postaje Dravograd so med vikendom naleteli na 20-letnega voznika osebnega vozila, ki se je, ko je opazil policijsko patruljo, skušal izogniti kontroli.
Ravenska policista sta v sredo popoldne ujela pobeglega tovornjakarja. Večkratni kršitelj se je zaradi svojih ravnanj poslovil od vozila, policija je namreč sodišču predlagala odvzem in uničenje vozila.
V ponedeljek zvečer in v noči na torek je neurje zajelo večino Koroške. Najhuje je bilo v občinah Črna na Koroškem, Dravograd, Radlje ob Dravi in Slovenj Gradec.
V popoldanskih urah je dravsko dolino zajelo močno neurje. Gasilci so se spopadli s poplavljanjem meteornih voda in tudi z udarom strele.
S Policijske uprave Celje so sporočili, da sta se med najdenimi predmeti, ki jih hranijo na Policijski postaji Slovenj Gradec, znašla tudi dva vrednejša predmeta.
V Dravogradu se je na gradbišču ceste na Robindvor zgodila delovna nesreča.
V nedeljo je v popoldanskih in večernih urah Koroško zajelo neurje z vetrom in sneženjem. Največ težav je bilo v mežiški dolini.
Ravenski policisti so v nedeljo pozno zvečer obravnavali 30-letnega voznika osebnega vozila, ki je med vožnjo uporabljal modre rotacijske luči, se izdajal za uradno osebo in vozil pod vplivom alkohola.
Popoldne je dravsko dolino zajelo močno neurje.
V nedeljo dopoldne se je v okolici Raven na Koroškem zgodila nesreča pri delu s traktorjem.
Malo pred poldnevom je v Mežici prišlo do zastrupitve z ogljikovim monoksidom.
aaa

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes