Sejem

Na Koroško prihaja bolšji sejem
Na Koroško prihaja bolšji sejem
08.08.2019 12:49 Uredništvo

Različna slovenjgraška društva in organizacije so v želji, da ima tudi Slovenj Gradec svoj bolšji sejem, stopila skupaj in organizirale prvega v nizu.

V nedeljo, 11. avgusta 2019, vas kar 12 slovenjgraških društev in organizacij vabi na bolšji sejem, ki bo potekal na dvorišču stare Komunale, kjer ima velika večina sodelujočih društev tudi svoje prostore.

Bolšji oziroma kramarski sejem poleg nakupovanja rabljenih izdelkov ponuja tudi odprt prostor za druženje. In to je tudi razlog za organizacijo, izvemo od organizacijske ekipe, saj je “bolšjak poleg spodbude za ponovno uporabo izdelkov, s čimer posledično kreira bolj zavestno družbo, tudi odlična oblika komunikacije med vsemi deležniki”

Na Koroško prihaja bolšji sejemNa bolšjem sejmu boste lahko kupili in prodali vsakršen, že uporabljen izdelek, od šivanke do avtomobila, obnovili garderobo, napolnili shrambo. In ne glede na to, ali boste kupili/prodali veliko, ali morda samo kakšno malenkost, ali pa se morda le sprehodili po bolšjem sejmu in tu in tam s kom poklepetali, si organizacijska ekipa upa trditi, da vas nedeljski utrip ne bo pustil ravnodušne.

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes