Poletje

Noč brez postelje za najpogumnejše malčke
Noč brez postelje za najpogumnejše malčke
12.07.2019 07:34 Uredništvo

V okviru projekta Aktivne počitnice v Slovenj Gradcu bodo otroci lahko izkusili čar bivanja v naravi. Za najpogumnejše so namreč pripravili dan taborjenja.

Enodnevni poletni tabor se bo odvijal od 16. do 17. julija, otroci, starejši od 3 let, pa se bodo lahko preizkusili v taborjenju. Pri prvih korakih v sobivanje z naravo in življenje pod milim nebom jih bodo med drugim vodili tudi skavti, ki jim bodo predstavili lepote skavtskega življenja. Tabor se bo pričel v torek, 16. julija ob 9. uri pred MKC Slovenj Gradec, zaključil pa se bo prihodnjega dne ob 11. uri. V tem času bodo za otroke poleg skavtov poskrbeli animatorji, zagotovljene bodo imeli kosilo, večerjo, zajtrk in 4 malice, po dnevu, polnem zabavnih aktivnosti pa se bodo odpravili spat v velike skavtske šotore.

 Tabor se bo izvedel v vsakem vremenu, če bo prijavljenih najmanj 20 otrok, prispevek staršev pa znaša 20€ za posameznega otroka. Prijaviti se je mogoče še do nedelje, 14. julija 2019, na elektronski naslov info@spotur.si ali vrckovnikpetra@gmail.com.

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes