Na sejmu EXPO REAL tudi Koroška
Na sejmu EXPO REAL tudi Koroška
10.10.2018 18:00 Urša Prosenjak Alan Bukovnik, Facebook

V Münchnu se je danes zaključil trodnevni sejem EXPO REAL, kjer se je predstavljala tudi Koroška.

Med drugim so se ga udeležili predstavniki RRA Koroška in lokalnih skupnosti, ki so predstavljamo možnosti investicij v Koroški regiji tako s področja turistične panoge kot tudi industrijske ter večstanovanjskih kompleksov.

EXPO REAL je eden največjih investicijskih sejmov v Evropi in pomeni odlično možnost predstavitve investicijskih priložnosti na Koroškem. Slovenska delegacija, v kateri so bili tudi predstavniki Koroške, je nudila na sejmu informacije o vseh investicijskih projektih, katerih nosilci so se v preteklosti obrnili na InvestPodravje-Slovenia oz. na Mariborsko razvojno agencijo (InvestPodravje-Slovenia) ter na RRA Koroška (InvestKoroška-Slovenia). Projekti so zelo različni in se tematsko nanašajo na turistične kapacitete, poslovne stanovanjske objekte, domove za ostarele in podobno. Prav tako so zainteresiranim nudili informacije o prostih nepremičninah t.i. »brownfield«, prostih kapacitetah v poslovnih conah oz. zemljiščih, ki bi lahko bila primerna za različen vrste investicij: proizvodnja dejavnost, stanovanjska gradnja ali poslovne nepremičnine. 
 
EXPO REAL nudi odlično možnost za vzpostavitev prvih kontaktov s potencialnimi investitorji in razvijalci (t.i. »developerji«) tudi za bodoče projekte. Zato aktivnosti na samem sejmu potekajo proaktivno – vzpostavljanje novih kontaktov, seznanja potencialnih investitorjev in razvijalcev z aktualnimi projekti,  vlogo pisarne za privabljanje investitorjev in možnostmi za sodelovanje tudi v prihodnosti. 

Koroška Danes

Kontakt z nami

© Copyright 2016-2018 Koroška Danes